Jumaat, 19 November 2010

AIR MATA TIADA GUNA LAGI JIKA MAHKOTA TELAH DIRAGUT PERCUMAAPAKAH ERTI HIDUP INI ANDAINYA STATUS GADIS SUDAH TIADA KETIKA BELUM WAKTUNYA?

Dalam hal ini kita tidak perlu saling salah menyalahkan sesiapa. Persoalannya sudah terlanjur, bak kata perpatah "Bila terrantuk baru ternada"

Baru-baru ini saya menerima panggilan dari seorang gadis, yang mengatakan dia kecewa ditinggal kekasihnya setelah 5 tahun bersama. Apa yang amat dia kesalkan setelah mahkotanya diragut sepuas-puasnya selama 5 tahun. Hidup seperti suami isteri dan akhirnaya dia di tinggalkan begitu saja.

Sebenarnya panggilan seperti ini bukan baru saja saya terima, malah kerap sangat anak-anak gadis meminta khidmat nasihat tentang mereka telah tiada dara. Kisah ini saya ambil sebagai contoh untuk kita semua terutama anak-anak gadis yang belum terjebak kekancah maksiat.Terutama mereka yang masih belasan tahun dan ingin tahu tentang seks. Adik-adik semua seks ni memang sedap, nikmatnya memang sukar diucapkan dengan kata-kata, tetapi adik-adik perlu sedar apabila setelah melakukan seks adik akan kehilangan dara, iaitu selaput dara di mana ama penting untuk diabadikan pada malam pertama selepas bernikah dengan lelaki yang sayangkan adik-adik dan menjadi suami pada adik.

Selain selaput dara hilang percuma, adik tak ada dara, kemungkinan adik boleh mengandung dan dipanggil anak luar nikah. Alangkah sakitnya bila melahirkan anak liar nikah ni adik oi!!!!. Yang bersalin hasil dari persetubuhan suami isteri pun susah dan sakit inikan pula melahirkan anak luar nikah.

Selain dari sakit menanggung kelahiran, adik akan mendapat malu besar apabila kaum keluarga tahu, keluarga adik menanggung malu, menanggung kesedihan dengan keaiban yang adik lakukan.

Jadi akak nasihatkan pada adik-adik yang belum lagi hilang dara, jangan cuba-cuba hendak melakukannya. Macam mana nak mengelaknya? Senang saja

1)Jangan percaya dengan janji-janji lelaki iaitu BF adik untuk buktikan cinta adik ikhlas atau tidak dengan menyerahkan mahkota kedaraan adik padanya. Jangan takut dengan ugutan jika tidak diberi mahkota itu dia akan tinggalkan adik, biarlah dia tinggalkan, asal jangan dia tinggalkan adik juga nanti setelah meragut dara adik.

2) Jangan suka bersendirian berjalan atau dirumah tanpa teman sama jenis kerana kes rogol senang berlaku.

3) Jangan cuba-cuba melakukan onani iaitu menggunakan jari atau benda keras masukan ke dalam faraj. Jawapnya selaput dara akan pecah berdarah.

4) Jangan berkawan dengan perempuan yang bergelar pinkit atau mereka yang golongan lesbian kerana boleh merosakkan selaput dara adik walau dengan jari.

5) Selaput dara memang sensitif, memasukan benda-benda keras sekalipun jari akan memecahkan selaput dara adik.

Pada adik-adik yang nak dengar keluhan seorang teman berusia 23 tahun, di sini akak paparkan kisahnya:

LISA (bukan nama sebenar)
Akak, adik telah rosak, dara adik dah tak ada, adik telah bersetubuh dengan BF adik selama lebih kurang 5 tahun, Kami dah seperti macam suami isteri cuma tak bernikah. Sebulan yang lalu adik minta BF adik meminang adik dan melangsungkan perkahwinan. Malangnya dia beri alasan masih muda dan belum cukup duit nak kahwin. Selepas beberapa hari dia telah tinggalkan adik. Adik putus hubungan dengannya sebab no hp dia telah ditukar. Sekarang ni adik sendirian dan tak tahun nak buat macam mana.Tolonglah akak, adik benar-benar insaf...

Ini pula kisah kedua: Citra bukan nama sebenar
Akak, adik ada masalah, adik putus tunang. Tunang adik kata adik tak cantik. Tapi itu tak kisah sangat kalau pun kami putus tunang, Apa yang adik risaukan sekarang adik mengandung 1 bulan akibat melakukan persetubuhan dengan bekas tunang adik tu. Tolonglah kak macam mana adik nak buat sekarang ni, rasa nak bunuh diri saje....

Ini pula kisah seorang pelajar berusia 14 tahun, tingkatan 3 baru selesai PMR
Suraya bukan nama sebenar:
Akak adi ada masalah, adik telah hilang dara akibat perlakuaan seks dengan rakan sekolah. Suatu hari adik dijemput kawan lelaki adik bukan BF lah ke rumahnya, katanya dia minta adik ajarkan dia subjek matametik.Adik ikhlas nak tolong, adik pergi kerumahnya. Pada mulanya dia memang bersungguh minta di ajar subjek itu. Lama kelamaan tangan dia mula meraba peha adik dan kemudain kemaluan adik. Adik merasa seronok. Adik sangka setakat diraba saja.Adik tidak kisah. Tiba-tiba dia memaut tubuh adik dan mengumul adik sampai lemas. Akhirnya berlakulah persetubuhan sebab adik tidak tahan. kami buat 2 kali dalam tempah 4 jam ketika itu. Masalah adik sekarang dia tinggalkan adik pindah ke tempat lain. Adik risau sebab dara adik tak ada lagi. Tolonglah kak....

Hai entahlah macam-macam,sebenarnya banyak lagi, kes ayah rogol anak,kes abang rogol adik, kes atok rogol cucu, macam-macam. Yang suka-suka bagi free pun banyak...pening memikirkan masalah remaja sekarang ni.

Apa yang akak boleh nasihatkan, pertama terpulang pada fikiran adik sama ada adik suka dara adik diragut percuma, sekali lagi akak besarkan ayat "PERCUMA" atau tidak terpulang pada fikirlah sendiri. Jika sayangkan dara adik, jaga baik-baik dan ikut nasihat akak hati-hati dengan janji-janji lelaki dan beberapa petua diatas bagi mengelakkan hilangnya dara.

Pada yang telah telanjur ingin akan tolong dengan ikhlas, tetapi ada beberapa perkara tak boleh diberi percuma sikhlas mana sekalipun kerana melibatkan kos wang ringgit. Jadi pada yang hilang dara tu dapatkan rawatan pulih dara cara sendiri dengan membeli pakej produk pulih dara seperti di bawah ini... Sebab telah terbukit pakej ini dapat membantu 99% mereka yang menggunakan produk ini dapat semula malam pertama darah dara mereka. Hubungi akak sms ke 017-3226718 atau layari:
http://mybusinessonline4u.blogspot.com.

Atau kalau adik nak akak belikan adik bankinkan pembayaran seperti di bawah ini:Harga Pakej ini:
S/Malaysia:RM220
Sabah & Sarawak:RM240
Brunei & Singapore: $180
1) Buat pembayaran ke maybank
2) No akaun:
62405042693
3) Nama pemilik akaun Norizan Binti Kasmon.
4) sms kan nama/alamat/ jumlah bayaran/tarikh pembayaran dan masa.
5) ke no hp:
017-322 6718.
7) Penghantaran dibuat dalam tempoh 3 hari bekerja.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan