Selasa, 8 Februari 2011

PEHTUA NENEK KEBAYAN JADI GADIS SEMULA



RAHSIA NENEK KEBAYAN
Saya nak kongsi petua, kalau DJ ABY kata "pehhhhtua" dengarkan di sinar fm bersama Abby. Ok tentang petua ni sebenarnya semua orang tahu terutama orang melayulah. Mungkin dah banyak bolg menulis tentang rahsia kembali gadis dengan beberapa herba yang disarankan ,orang kata dah muak. Apa pun masing-masing punya pendapatlah. Ok saya tak nak tulis panjang-panjang jadi saya pennnndekkkkan.

Kalau nak amalkan petua ni buatlah kalau free. Kita ni sibuk sentiasa, lepas kerja balik rumah dah nak siapkan kerja kat rumah, layan anak suami macam-macam lagi, jadi manalah ada kesempatankan.

Senang je kalau balik kampung tu nampak kat semak samun ada okok senduduk, ambil pucuknya dalam 2 atau 3 tangkai. Nak ambil bunga selit kat telinga pun boleh. Kemudian kalau nampak sireh petik 10 helai dan singgah kedai mamak beli buah manjakani.

Kemudian basuh bersih-berdih, mana tau ada ulat bulu nanti bila pakai gatal bengkak pulak dah lain jadinya, katalah kak nor tak bagi petua yang betul pulak.

Dah bersih rebus dengan daun sireh, daun senduduk dan 5 biji buah manjakani. Pastikan bubuh air jangan rebus tak ada air, tunggu sampailah mendidih dan nampak air bertukar kemerah-merahan.

Sejukkan baru guna untuk cuci kemaluan. Jangan panas-panas nanti melecur pulak dah merah lain jadinya. Guna pakai pagi sekali nak tidur sekali. Mula-mula tu cucilah kemaluan dengan air biasa baru bilas dengan air rebusan herba ni.

MALAS!!! kalau malas senang je beli produk vergimate sebotol RM90.00 dah siap di proses dan cuma spray ke dalam lubang kemaluan. Biar 5 minit baru cuci. Mudahkan. Itulah nak mudah beli je. kat bawah ni ada photo produk Vagimate dan kat mane nak oder.

TENGOK NI SIAP PHOTO AWEK CUN SEKSI LAGI BERGAYA DENGAN PRODUK.Bukan akan buat tau aka terima dari sponser blog. Jadi kena boh lah kat sini....Kalau akak boh akak boh photo separuh bogel he!!!!hee!!!Heee




DAPATKAN SEKARANG. Bukan sja mengembali seperti ketat macam gadis, juga untuk kulit faraj cantik, menghilangkan keputihan, memerahkan parah tang anu yang molek tu heeee!!!!Heee!! ok nak beli?

Harga RM90 sebotol. Tapi ada diskaun Bayar RM70. nak beli layari http://mybusinessonline4u.blogspot.com. Sekarang ada offer gitu..Bye!!!!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan