Sabtu, 10 Julai 2010

JAMU MAK DARA MENYEDIAKAN PERAWATAN MAHKOTA (Mengembalikan hubungan intim suami isteri dan keinginan seks seorang wanita)


RAWATAN KECANTIKAN BAGI BAKAL PENGANTIN - RATU SEHARI

Setiap pengantin inginkan penampilan menarik pada hari paling bahagia dalam hidupnya. Ia bukan sahaja menarik untuk tatapan para tetamu, istimewanya suami,bahkan juga bagi meningkatkan keyakinan diri sendiri dalam memulakan penghidupan baru sebagai seorang isteri.

Salah satu cara untuk anda kelihatan menarik lagi berkeyakinan tinggi menjelang hari perkahwinan andaialah mengikuti rawatan kecantikan di Jamu Mak Dara yang sudah terkenal dengan perkhidmatan yang berkesan. Jamu Mak Dara menyediakan perkhidmatan rawatan kecantikan yang lengkap merangkumi beberapa rawatan muka dan badan,mandi bunga untuk seri pengantin yang dirangka khas untuk bakal pengantinRAWATAN BADAN SEGAR DAN BERTENAGA

Rawatan kecantikan yang lengkap merangkumi muka dan badan supaya bakal pengantin berasa segar, bertenaga, ceria lagi berseri. Selain itu, siri rawatan berikut mampu membuang lemak berlebihan, meningkatkan paras tenaga dalam badan serta merangsang pemulihan semulajadi sambil mengembali atau mengekalkan kesihatan dan kecantikan anda
1. Lulur .
Seluruh badan anda akan disapu dengan ramuan jamu sambil menggosoknya. Tujuannya adalah bagi merangsang proses pemecahan lemak dan toksin yang terdapat dibawah kulit, memcuci serta membuang daki dan sel mati yang terdapat pada kulit. Anda akan mendapati kulit lebih halus dan gebu selesai sesi lulur tersebut.2. Mandian Bunga Aromatika.
Mandian air aromatika menggunakan rumusan bunga-bungaan yang harum. Ia baik untuk meningkatkan paras tenaga dalam tubuh badan dan kulit sambil sambil ia membuatkan kulit anda lebih halus dan lebih cerah berseri-seri.


3. Urutan Ketenangan
Sesi mengurut sememangnya terkenal mampu melegakan ketegangan urat dan stress yang biasa dialami oleh bakal pengantin. Tambahan pula, sesi urut ii menggunakan ramuan minyak ‘lavender’ yang harum serta pati bunga-bungaan bagi mencetus bauan segar semerbak
RAWATAN SERI WAJAH

Salah satu ciri istimewa sesi rawatan wajah ini ialah kaedah terkini, urut refleksologi yang menggabungkan rawatan kecantikan dengan ketenangan minda. Refleksologi wajah dianggap kaedah terbaik mengatasi kelesuan sambil dapat menikmati urutan yang melegakan. Ia juga bagus untuk mendapatkan kesan awet muda.

Rawatan dimulai dengan urutan dibahagian belakang badan.

  • Sebelum urutan wajah dimulakan, terapi kecantikan akan memastikan facial points yang betul supaya rawatan ini berkesan.
  • Sungguhpun keseluruhan rawatan bertumpu pada muka namun, ia memberi banyak manfaat. Ia melancarkan perjalanan darah; merangsang saluran limfa dan urat saraf dibahagian muka supaya ia Nampak lebih sihat, segar dan berseri-seri.

  • Urutan dimuka tiada kesan sampingan.
  • Ia juga sesuai untuk semua peringkat umur.

Amalkan urutan wajah dan refleksologi muka 2 kali seminggu selama dua atau tiga minggu pertama. Kemudian bolehlah dikurangkan kepada seminggu atau dua minggu sekali.

  • Selain rawatan-rawatan diatas, Jamu Mak Dara juga menawarkan rawatan urutan mahkota bagi isteri yang mengalami kurang daya seks atau sering dingin terhadap seks.
UNTUK MAKLUMAT LANJUT HUBUNGUNGI SAYA:
PUAN NOR DI TALIAN: 013-6653043

Tiada ulasan:

Catat Ulasan