Jumaat, 28 Mei 2010

UBAT KUAT, TAHAN LAMA, GAGAH, UNTUK LELAKI DAN WANITA, SUAMI ISTERI


Saya nak kongsi pengalaman dengan anda tentang seks. Sebenarnya sebahagian hidup kita tidak terkecuali yang kita perlu ialah nafkah batin. Ramai dikalangan isteri mengadu tidak dapat kesempurnaan dan kepuasan tentang seks. Lantaran kekecewaan ada yang makan luar. Perkara ini lebih buruk lagi jika berlakunya kecurangan dan menanggung dosa yang tidak terampun oleh Tuhan dik kerana dosa itu perlu dipohon ampun dengan suami sendiri. Soalnya mampukah anda yang curang terhadap suami berterus terang dan memohon ampun? Apakah si suami sanggup menerima hakikat yang isterinya curang di belakang suami? Suami manakah yang sanggup menerima si isteri yang curang? Jelasnya suami akan merasa tercabar maruah dan disebut dayus jika membiarkan si isteri curang. Kerana ego dan malu serta tidak boleh menerima hakikat punca si isteri makan luar (curang) di sebabkan si suami yang tidak mampu memberikan si isterinya, si suami pun membuat keputusan menceraikan si isteri. Siapa yang salah sebenarnya? Kita tidak boleh mengukur kesilapan itu pada si suami saja atau si isteri. Semuanya berpunca dari tiada komunikasi yang baik terhadap masalah seks. Pentingnya mencari jalan selesai tentang seks antara si suami dan isteri.

Berbincang sesama amat penting untuk mengatasi masalah keharmonian rumahtangga amat penting. Kita perlu mencari jalan penyelesaian agar kita dapat suatu keputusan bagaimana mengatasi kelemahan diri sebelum ianya menjadi barah dalam diri.

Saya dan suami sentiasa berbincang bagaimana mendapatkan suatu kepuasan dan kesempurnaan dalam hubungan intim. Keputusannya kami mempunyai satu titit pertemuan yang menyeronokkan. Seks adalah sebahagian kepentingan dalam kebahagiaan rumahtangga. Kaya macam mana sekalipun, jika keperluan nafkah batin tidak berjaya di atasi dengan penuh nikmat maka tiada terciptalah erti rumahtangga yang bahagia.

Seorang lelaki dan kita seorang perempuan sudah mestinya mempunyai masalah dalam hubungan intim. Bukan kerana tiada tenaga lagi atau tiada berkemampuan lagi. kelemahan dan kurangnya keingin seks adalah berpunca dari masalah kehidupan harian kita. Antara sebab-sebab utama, letih, penat, stres dan fikiran dibelenggu masalah keperluan semasa sama ada di tempat kerja dan di dalam rumah. Untuk mengatasi masalah ini, sudah pasti amat payah kerana untuk mengagih-agihkan masa terlalu sukar. Kadang kala ada hari cuti yang sesuai untuk bersama, malangnya hari itu si isteri tidak boleh bersama, maka si suami mula kecewa. Ketika isteri memerlukan si suami, si suami pula sibuk dengan kerja atau outstation atau kebetulan suami pulang lewat dan letih.

Saya rasa kita perlu ringkaskan tulisan ini kerana anda sedia maklum dan sudah pasti anda turut merasai dan melaluinya. Untuk pengetahuan anda semua itu berpunca dari pendarahan kita yang mengalir tidak semimbang. Untuk itu kita perlu mengambil sesuatu pemakanan kesihatan bagi menstabilkan semula perjalanan darah kita. Sewaktu saya berusia di antara 23 hingga 30 tahun saya dan suami memang hebat bersama, tetapi bila usia mencecah 35 tahun ke atas kehebatan itu agak berkurangan disebabkan tenaga kita semakin berkurangan. Begitu juga si suami yang kuat berkerja dan berfikir, pengaliran darah agak kurang baik. Berfikir juga punca keinginan seks agak berkurangan.

Untuk pengetahuan anda semenjak saya mengamalkan produk kesihatan yang diluluskan kementerian kesihatan, saya dan suami dapat semula mengatur keperluan untuk bersama yang kerap dan mampu memberikan kepuasaan seperti semasa kita baru berkahwin. Di bawah ini saya berikan maklumat untuk anda demi kebahagian rumah tangga kita. Produk yang bermutu dan berkhasiat. Suami saya mengamalkannya emmm!!! memang hebat diranjang. Tenaga muda kembali seperti usia 20an dan seperti malam pertama bersama.

Vegrow (untuk lelaki yang bergelar suami dan demi kebahagian isteri.
Apakah kebaikan VEGROW
untuk lelaki?
Produk ini berfungsi untuk: Fungsi hati& buah pinggang, menguatkan otot & tulang, anti-oksidan, fungsi seksual & kesuburan, menguatkan buah pinggang,anti HIV, mengatasi masalah sembelit,memperbaiki aliran darah, merehatkan saraf, pertahanan badan, kanser, strok, meningkatkan tenaga, awet muda,penyembuhan luka, mengurangkan asid dalam badan, merawat kencing manis, tekanan darah tinggi, menambah sel darah,memperbaiki selera makan, mengurangkan keletihan, memperbaiki sistem perjalanan darah, merangsang sistem saraf,menguatkan paru-paru, membuang panas badan, kecantikan kulit, anti stress,migrain, tiroid, mati pucuk, batu karang dll.
Mengikut PERSATUAN ADROLOGI MALAYSIA: dianggarkan lebih 2.2 juta lelaki di Malaysia mengalami masalah ED. Tetapi jumlah sebenar ialah 3 kali ganda (6.6 juta lelaki).

PENYEBAB SEBENAR ED IALAH:

1) STRESS - Bebanan kerja dan masalah kehidupan
2) PENYAKIT - Kencing manis3) PENINGKATAN UMUR - 35 tahun ke atas.

TANDA-TANDA AWAL ED -
1) Tidak EREKSI waktu pagi,ketika bangun tidur,(PENILE NACUTRAL TUMESCENE)
2) Lambat EREKSI atau tidak keras kerana tekanan darah pembuluh darah 6psi.
3) Setelah EJAKULASI pertama, tak mampu atau ambil masa yang lama untuk bangun kembali.
Cara makan (pengamalannya)
Sebiji untuk 2 hari sekali bagi mereka yang sihat. Sebiji sehari untuk mereka yang mempunyai penyakit (kencing manis, mati pucuk, lemah tenaga).
Untuk bersama isteri, makan sejam sebelum bersama.

DI MANA ANDA BOLEH DAPAT PRODUK INI:
Sila hubungi 017-322 6718. Untuk pesanan: Harga RM100 untuk sekotak. 10 kapsul. Pek percubaan RM20. Dijamin wang dikembalikan jika tidak berkesan.
BERTINDAK SEGERA SEBELUM TERLAMBAT!!!TRUE SR + GOJI + MACA: UNTUK ISTERI-ISTERI YANG SAYANGKAN SUAMI: ini produk untuk anda amalkan:Saya telah mengamalkannya sungguh berkesan.Anda Cubalah..
Anda ada masalah berikut: Kencing manis, darah tinggi, strok, migrain, sinus, insomnia, haid tidak teratur, putus haid awal, lemah tenaga batin, awet muda, masalah kulit, buasir, masalah mental, stress, batu karang, kebas kaki dan tangan, sembelit, prematrue ejaculation, masalah seks wanita dan memulih kembali prestasi seksual hubungan suami isteri.

Cara makan: Satu sachets sehari sebelum sarapan pagi. Tuangkan ke dalam mulut dan kesap hingga resap. Kesannya akan dirasa sejam selepas makan.

Harga: RM100 untuk 10 sachets x 10 gram.
Pek percubaan: RM20.
Pesanan boleh dibuat hubungi: 013-665 3043 / 017-322 5318 /012-6558512

CUBALAH HARI INI DAN LIHAT KESANNYA HEBAT UNTUK DI RANJANG DAN KEMBALI KECERGASAN ANDA.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan